Само в 7DniSofia.bg

Маги Желязкова разкри сериозни здравословни проблеми! Поболяла се от стрес и глад…

маги желязкова

Сериозни здравословни проблеми си докарала на младини Маги Желязкова, която преди три месеца се омъжи и вече се зове Сидерова. Къдрокосата дама с екзотична хубост навремето се изявяваше като манекенка и тогава била вманиачена на тема килограми, признава самата тя.Маги гладувала с дни, за да поддържа фигурата си слаба, но последствията от тези строги ограничения не закъснели, научи HotArena.

„Хапвах по една ябълка на ден и оттогава имам сериозни проблеми със стомаха. Тежах 48 килограма, а това за моята височина е много малко”, обяснява брюнетката, която получила гастрит вследствие на хранителното си разстройство.

Днес Сидерова е зарязала тежките диети и поддържа форма единствено с фитнес, но пък според някои прекалява с тренировките и е напът да изгуби женствеността си. Бившата моделка е напомпала бицепси като на културист, а на яките й рамене могат да завидят повечето от мъжете в залата.

Маги твърди, че се запалила по интензивните тренировки покрай своя втори съпруг Георги Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП и изявен фитнес маниак. Той насърчил любимата си да спортува и благодарение на него брюнетката в последно време доста е заякнала. Г-жа Сидерова редовно публикува снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичното си тяло, но с това предизвиква не само комплименти, а и доста отрицателни коментари. Дори близката й приятелка Гала я съветвала да не прекалява и да не губи женската си грация за сметка на мускулите.

Маги сама признава, че тренира почти всеки ден и пие цял куп хранителни добавки, за да бъде във върховна спортна форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и лекарства за щитовидната си жлеза, която е с нарушена функция

Преди 3 години лекари установили наличието на тумор в  жлезата на Маги, но за щастие, той се оказал доброкачествен. Операцията обаче била неизбежна, защото образуванието трябвало да се отстрани по хирургичен път. Интервенцията преминала бързо и успешно, а с днешна дата Сидерова не пропуска редовните си профилактични изследвания. „Ходя на прегледи поне три пъти в годината и пия таблетки ежедневно, но не се оплаквам. Много жени са в моето положение”, твърди Маги.

Тя е убедена, че функцията на щитовидната й жлеза се е влошила вследствие на стрес.Брюнетката се раздели драматично с бившия си мъж Боби Манекена, от когото има дете, а това неминуемо се отразило и на здравето й. Семейството се разпадна заради системни изневери и от двете страни. „Caмo aз cи знaм нa ĸaĸвo бяx пoдлoжeнa пo вpeмe нa първия си брак, a нa вcичĸo oтгope дaдox и втopи шaнc нa тoзи мъж – гpeшĸa, ĸoятo cи e caмo мoя.  За щастие, имах късмета да срещна иcтинcĸaтa любoв в лицeтo нa Гeopги”, paзĸaзвa Маги.

С настоящия си съпруг тя се познава поне от 10 години, но са заедно от 3, а в края на септември сключиха брак. Въпреки че много държат един на друг,  бившата манекенка и половинката й не желаят общо дете. Той има две хлапета от предишна връзка, а тя – син в тийнейджърска възраст. „Вече прехвърлих 40-те и не ми се ражда отново”, категорична е Маги.

Наскоро младоженците се завърнаха от меден месец в Доминикана и Сидерова споделя, че се радвала като малко дете на екзотичната природа там. Въпреки че винаги е имала финансова възможност да пътува, до този момент хубавицата не била летяла толкова далеч, тъй като имала страх от самолети. За да избегне пристъпите на паника, тя взела леки успокоителни преди пътуването и проспала целия полет.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.