Стефан Данаилов ще става дядо Ламбо! Ето какви са плановете на сина му…

Stefan Danailov <br /> Стефан Данаилов

Дали вечният секссимвол на киното Стефан Данаилов ще стане скоро дядо Ламбо, зависи от най-близките планове на сина му Владимир и американската му снаха Виктория, които сключиха брак на 9 декември във Флорида навръх рождения ден на актьора, коментира Пик.

Виктория се венчала за Влади с бижуто, което Ламбо ѝ изпрати като сватбен дар, разкри майката на младоженеца – актрисата Ирен Кривошиева. За церемонията в гръцката православна църква „Света Варвара” в Сарасота, Флорида, красивата Виктория си сложила златното колие с кръстче и скъпоценен камък, в което веднага се влюбила.

На обедното тържество на 9 декември имало не повече от 60-ина души. Данаилов, който на същия ден отпразнува 75, не можа да присъства, тъй като лекарите му забраняват дълги пътувания.

По време на купона Влади и Виктория се обадили на Ламбо, за да му честитят рождения ден, и получили поздравления и благопожелания от него. Данаилов бил в чудесни отношения със снаха си, която дори веднъж вече му казала „татко”.

Предстои младоженците да се преместят в друг щат, където Владко ще следва медицина. Виктория, която е от заможно семейство, е завършила икономика и педагогика и работи като детска учителка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.