Ексклузивно! Магистрални бандити нападнаха брата на Ани Салич…

ани салич

Братът на Ани Салич е станал жертва на нагъл обир извън границите на България. Тираджията Антон Валеов е бил ошушкан от магистрални бандити в уж цивилизованата Франция по време на един от курсовете си извън страната, предаде Пик.

 

Човечецът изпаднал в безизходица и в паниката едва успял да се свърже с популярната си сестра, за да я измоли да му изпрати пари, с които да може да се прибере обратно.

Според мълвата в Благоевград братът на новинарката е

олекнал със сума над 200 евро от наглия обир.

Неизвестен към момента магистрален грабител проникнал в кабината на неговия камион ДАФ. Апашът първо разбил дясната врата на автомобила. После намерил парите, а за капак успял да задигне и радиокасетофон. Самият Валеов се оплакал, че кражбата е станала около полунощ. Той бил отседнал на едно от капанчетата до малкото градче Вувант в западната част на Франция за не повече от половин час.

Местните жители наброяват едва около 800 човека, но сред тях има голям брой румънски и албански емигранти, към които полицията е насочила разследването си. След обира Тони първо потърсил сестра си, която му изпратила пари да се прибере. Доскоро двамата водеха тиха война и не се поглеждаха, но в последните 2-3 години оправиха отношенията си и се радват на хармонична връзка.

Двамата се бяха скарали, след като Валеов беше арестуван през 2005-а за опит да влезе нелегално с товар от Македония през държавната ни граница. Тогава Ани Салич се разсърди на батко си, че ѝ подбива реномето, и задълго прекъсна контактите си с него. По-късно обаче двамата се сдобриха и дори имаха идея да започнат съвместен бизнес в родния край, но плановете пропаднаха и Тони остана да върти кормилото на далечни курсове и да рискува здравето

и живота си на стари години.

Все пак сестра му била щедра и му помагала, а изцяло на нейни разноски живеели техните родители, за които само новинарката се грижела.

Както първи писахме, майката на тв звездата преживя сложна операция на сърцето, която изправи на нокти Салич. За щастие, всичко преминало успешно и възрастната дама вече била напълно здрава. Откакто Ани се развела, непрекъснато молела майка си да се нанесе при нея. Тя обаче отказвала да заживее заедно с дъщеря си в просторната ѝ къща в Рударци, а предпочитала спокойствието в провинцията.