Поредният развод! „Мис България Свят“ потвърди публично: Вече официално съм разведена, това е…

Маги-Вълчанова

осителка на титлата „Мис България Свят“ Маги Вълчанова най-после потвърди промяната в семейния си статус. Още на 18 ноември светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“ съобщи, че бракът на красавицата със застрахователния бос Румен Георгиев вече е история.

 „Вече официално съм разведена, това е!“, коментира пред столично издание Вълчанова.

Тя се омъжи за Георгиев на 3 юли 2011 г. в ритуална зала „Възраждане“, след което имаха и църковна церемония в храма „Света София“. Сватбеният купон пък бе на плаж в съседна Гърция. Реално обаче Вълчанова и Георгиев живееха заедно още от 2008 г., когато се роди големият им син Румен. Вторият им наследник, Андрей, дойде в края на 2013 г.

В момента до Маги няма нов мъж и тя се е отдала на отглеждането на децата си. За бившия й съпруг се говори, че бързо е намерил заместничка на Вълчанова.

Бившата моделка участва в новия сезон на „Черешката на тортата“. Когато тя бе домакиня, небрежно подхвърли, че има две деца и съпруг, с което излъга зрителите.

 

В кулинарното риалити Магдалина втрещи с тотална неорганизираност в кухнята. Очевидно по време на брака й с Георгиев за изхранването на семейството са се грижели готвачки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории