УЖАСЯВАЩО! Излязоха нови разкрития около зверското убийство на малката Дамла! Убиецът се опитал да…

дамла

Задържаният за зверското убийство на 7-годишната Дамла – Мехмед Х., се е опитал да упои детето. Първият братовчед на момиченцето намазал с лепило „Каноколит“ марля, с която запушил устата му. Това разкриха за “Родопи 24” отлично осведомени източници. Силно токсичното лепило обаче задушило детенцето.

“Той не е искал да се стига до фаталния край. Вероятно е чул, че с лепила се постига ефекта на упояването. Но едно е “Прома”, съвсем друго – “Каноколит”, което е силно токсично”, коментира източникът.

След като детето издъхнало, извършителят облепил главата му с тиксо.

25-годишният Мехмед се промъкнал в жилището с ключа на Дамла, който момиченцето изгубило преди дни. Той бил паднал от джоба й докато била в колата на братовчед си. Мехмед открил ключа, но го запазил за себе си без да го върне, разкриват източниците ни. Часове преди зверското деяние 25-годишният мъж бил Хасково, като според запознати, пътуването е било част от плана му за алиби.

Припомняме, че Мехмед Х. към момента е с мярка за неотклонение „задържане под стража” заради убийството на 7-годишната си първа братовчедка. Той е направил пълни самопризнания за зверското деяние, извършено в ранните часове на 17 декември м.г. в Момчилград. Майката на Дамла дала 50 лева назаем на племенника си, но той влязъл да търси още пари в апартамента в блок „Слава“ в центъра на Момчилград, разкрива самият Мехмед пред разследващите. Детето се събудило и в паниката 25-годишният мъж убил малката Дамла. В момента обаче се изяснява дали е имало и друг мотив за зверското деяние.

За няколко дни тогава бе задържана и майката на Дамла. Тя е била подложена три пъти на полиграф, като според „детектора на лъжата”, родителят на детето казва истината с „Не съм убила Дамла”.

Както 24rodopi.com първи писа, Мехмед е работил известно време в детската градина, която е посещавала Дамла. Мъжът бил назначен в образователното заведение преди няколко години по програма за временна заетост в рамките на няколко месеца.

Източник: 24rodopi.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *