Ново покушение разтърси живота на Мегз! Докато тя лежи на легло в болница, апаши потрошиха…

Мегз

В четвъртък Мегз бе приета в болница за тежка операция с пълна упойка. Причините за операцията още не са напълно ясни. Стана ясно само, че операцията е дихателна. Това е коментирала майката на Мегз.

Самата Мегз не е споделяла нищо в основното си средство за комуникация – социалните мрежи, което е повече от обезпокоително, защото тя качва над 30 клипа всеки ден в историята си в инстаграм и информира феновете си за всичко. Мегз трябва да е много зле физически, за да мълчи, коментират запознати.

Но до тук бедите за най-коментираната риалити звезда у нас не спират. Изглежда недоброжелателите й са се възползвали от отсъствието й. Тази сутрин читател на Hotarena изпрати снимки от Студентски град, на които се вижда как магазин на топ дизайнерката отново е разбит. Това е шесто покушение срещу този обект на Мегз. Цялата задна витрина на магазина е разбита, коментира Хот Арена.

Още при предните покушения стана ясно, че Каканашева не държи пари кеш в магазина и изглежда извършителите искат само да тормозят психически красавицата. Все по-коментирана е версията за отмъщение от ревност и любов. Говори се, че Мегз има бурна любовна връзка с един от най-големите босове от подземния свят и че двамата често стигат до крайности в емоциите си.

Служителите на Мегз крият случващото се от шефката си, защото се притесняват за здравето й.“ Тя живее за работата, не искаме да й казваме, защото много ще се разстрой. А най-вероятно извършителите целят точно това. Сега тя е много уязвима. Операцията е тежка и тя е още в болницата”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.