ГОРЕЩО! Динко и Дебора се събраха извън къщата! Тя се съблече пред него и го вкара в… (СНИМКА)

Дебора

Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят Дебора. След като прекара близо месец в неврологията на Александровска болница, певицата посреща 2018 г. година като изцяло нов човек, информира Пик.

 Риалити героинята, която беше унизена пред цяла България от „Биг Брадър“, се чувства като преродена. Дебора вече не получава паника атаки и отдавна вече е забравила чашката. Близки до певицата разказват, че повече от два месеца фолк фурията не е близвала никакъв алкохол, а паник атаките вече са в миналото.

Напълно преродена, още от началото на годината, Дебора поднови клубните си участия. Брюнетката вече е заснела и нов видеоклип с участието на Динко Вълев.

С Ловеца на бежанци станаха близки приятели в Къщата край Нови хан. Динко беше единственият от съквартирантите, който след излизането си от Къщата отиде на свиждане на певицата, докато тя береше душа.

Именно милото отношение и приятелската подадена ръка накарало Дебора да покани ямболията за главна роля в най-новия й проект, който излиза до дни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.