Бившата на Румен Радев изгря в светското простанство! Вилня на парти – забавлява се с Графа…

Румен Радев

Бившата съпруга на президента Румен Радев изгря в светското пространство, видя ексклузивно „Ретро“. За пръв път изоставената Гинка се появи на официално вечерно събитие, придружавана от най-близките си приятелки.

 Банкерката присъства на моден форум, посветен на новите тенденции в грима и прическите, който се проведе в популярна столична зала. Първата жена на държавния глава била подтикната да уважи бляскавото парти не само заради типично дамските си увлечения по модата, а и заради участието на най-добрата си приятелка в програмата. Гинка била с гримьорката за подкрепа и шумно аплодирала представените от нея професионални течения в макиажа. Тя дори получила официална покана да бъде сред моделите, които ще се появят на сцената, но сметнала, че е достатъчно просто да я уважи от първите редове на публиката.

Дружбата между двете дами е дългогодишна, а съдбата ги събрала още в родния им Пловдив. През последните две лета, в които Кесякова е официално разведена с Румен, точно гримьорката се грижела за доброто ѝ настроение, организирайки общите им женски почивки край морето. За специални поводи пък Гинка задължително се възползвала от уменията ѝ в грима, а непосредствено преди събитието минала през салона, в който дружката ѝ работела, за да оформят със сешоар естествено къдравата ѝ коса.

В промеждутъците, когато моделите на сцената се сменяли, имало музикална програма, а истинска еуфория у Гинка предизвикали изпълненията на Графа. Като майка на двама тийнейджъри бившата съпруга на президента била добре запозната с музиката на младежта и дори си припявала познатите за нея парчета. За разлика от съперницата си Десислава Радева, която при всеки удобен случай афишира пристрастията си към рок жанра, Кесякова си падала по модерните парчета в поп стилистика и посещавала предимно барове с такова музикално оформление.

В последните месеци банкерката бе потънала в семейни грижи и бе оставила на заден план забавленията. Очевидно новата година ѝ е донесла доза оживление, щом се е престрашила да се забавлява на светско парти със стотици гости.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.