Само в 7DniSofia.bg

Нешка Робева изригна срещу Истанбулската конвенция: Тъжно е, но така човечеството върви към своя край!

нешка робева

Предложението на Министерски съвет за ратифициране на Истанбулската конвенция разбуни и елита на България и куп интелектуалци вече открито се обявиха срещу приемането й, пише ПИК.

В последната седмица срещу нея се изказаха редица политици и анализатори – проф. Огнян Герджиков, депутатът от ГЕРБ Георги Марков, сексологът Румен Бостанджиев, патриотът доц. Милен Михов, народният представител от БСП Таско Ерменков, евродепутатът Ангел Джамбазки, социалистът и столичен общинар Калоян Паргов, вицепремиерът Валери Симеонов, програмният директор на БНТ Емил Кошлуков и много други.

Всеки от тях разкрива опасностите от приемането й и до какво ще доведе това в българското общество, където половете мъжки и женски са ясни, както и изконните християнски ценности. Поредният представител на родния елит, който заяви, че е твърдо против приемането на спорните текстове в конвенцията е легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

„Моето убеждение е, че вървим по една спирала. Нека си припомним Содом и Гомор. Тогава ще разберем, че там, където човек не е загрижен за хляба, и там, където има доста повече, започват такива извращения. Отговор на въпроса дава една много стройна теория – „Прозорецът на Овертон“. Тя обяснява как точно ще ни манипулират, за да прокарат третия пол“, заяви  Робева.

По думите й сега ще отложат дебата, но после има опасност да му дадат друго име. „Както от педерасти станаха гейове. Това е толкова анормално… А трети пол всъщност има. Това са хермафродитите. Но това е аномалия. На нас обаче ни вменяват, говорят ни за абсолютна извратеност. Кой им пречи на тия кретенчета в нещо? Никой. Те искат публичност, те искат гласност. Искат да бъдат интересни. Надвили са на масрафа си. Обаче ние, българите, сме различни хора. Най-страшното е, че с тази гласност те увличат и подтикват млади хора. За каква социална роля говорим?! Цялата асоциация е, че излагат на показ половия си живот. Иначе за какво става въпрос?

Не смятам обаче, че имаме силата да се противопоставим на тези попълзновения. Лъжат ни и ни баламосват, че ставало дума за правата на жената. Нека си има права жената. Битката за правата на жените е още от края на XIX век. Стига са дрънкали глупости. Скоро ще ни обвинят, че ги обиждаме, че ги засягаме и не зачитаме правата им. Така хората ще се уморят и ще приемат т.нар. трети пол с безразличие. Тъжно е, но така човечеството върви към своя край.

Мен не ме е страх да кажа какво мисля. А много хора ги е страх и се крият в стадото“, категорична е Нешка Робева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.