Стефан Данаилов хвърли око на красиво младо гадже! Тя е звезда в нов български филм… (СНИМКИ)

Stefan Danailov <br /> Стефан Данаилов

Освен любимите и добре познати титуляри от киното, театъра и малкия екран, в каста на новия филм „Скъпи наследници“ има и нови таланти, а нежната част от тях са и впечатляващо красиви.

Още след първия епизод в интернет форумите една от най-обсъжданите актриси се оказа Даяна Ханджиева, която играе млад лекар в поредицата. Даяна не е професионална актриса, изобщо не е минавала през НАТФИЗ, а е хип-хоп танцьор.

Тя обаче е имала няколко малки роли в кино и тв проекти, едната от които в сериала Фамилията. Там тя застава редом до Стефан Данаилов, но е толкова притеснена от легендата на киното и театъра, че дори не посмява да се запознае с него официално.

Впоследствие обаче се оказва, че Ламбо съвсем не е останал безразличен към появата на талантливата девойка на снимачната площадка, разказват от екипа, пише „Хотарена“.

Въпреки красотата ѝ, Стефан Данаилов е проявил интерес първо към актьорските ѝ умения и е останал страшно изненадан, че не е минала през театрална школа. Даяна няма намерение на този етап да се влива в редиците на натфизчиите, където за радост на Ламбо да бъде под преподавателското му крило.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.