Нещо ужасно се случва след зверския побой над Сани Алекса! Животът й се обърна тотално… (Гореща СНИМКА)

сани алекса

Сани Алекса изглежда напълно възстановена физически от поредното пребиване, което й метна бившият й приятел от Швеция – Сами Кей. Тя се бори и с психическите си травми, като недопуска мъжко присъствие около себе си, научи HotArena.

Наш читател ни информира, че Сани вече има афинитет към жени. В подкрепление на този факт той е прикачил фото, на което певицата изглежда доста близка с друга пищна дама.

Естествено съществува вариант те да са просто приятелки, но психолозите отдавна са констатирали, че жени, които са били жертва на домашно насилие от страна на мъже, в последствие започват да изпитват отвращение от силния пол и преминават в другата крайност.

Напомняме Ви, че Алекса след последното посегателство призна публично, че многократно преди е ставала жертва на приятеля си Сами Кей и неговите мощни тупаници. В своя защита шведът сподели, че Сани е обичала чашката и често превъртала психически. Дори въпросният последен път, когато уж я е набил, тя се е напила безпаметно и е паднала по стълбите. Тогава е решила и да го изнудва – отишла с брат си и баща си да му искат пари, за да си мълчат, че уж я е пребил.

Не се знае точно какво стана с казуса, но със сигурност Сани излгежда видимо доволна и се забавлява в момента.