Жесток удар за Гришо! Димитров стартира лошо, а американецът показа отлична игра…

григор димитров 2

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров среща американския квалификант Макензи Макдоналд в мач от втори кръг на Аустрелиън Оупън. Двубоят е на най-големия корт в Мелбърн – „Род Лейвър Арена“. Победителят от срещата ще се изправи срещу Маркос Багдатис (Кипър) или Андрей Рубльов (Русия).

Григор Димитров – Макензи Макдоналд  4:6, 2:1

Първи сет
Григор започна добре мача и спечели лесно подаването си на 15. Макдоналд обаче показа, че ще се бори с всички сили и успя да стигне до пълен обрат. Първо спечели гейма си, а след това записа впечатляващ пробив на 0 – 1:2.

Американецът успя да спечели и следващото си подаване, въпреки че се стигна на два пъти до равенство. Григор отвърна с гейм на 0 – 2:3.
Макдоналд продължи с отличен сервис и не даде шансове на Димитров – 2:4.

Григор търсеше ритъма си и изпитваше трудности с разнообразната игра на съперника си, който непрекъснато търси изненадата. Димитров успя да затвори гейма с ас – 3:4. Българинът дръпна при подаването на младия американец, който направи две непредизвикани грешки и се стигна до две точки за пробив. Макдоналд обаче успя с добра игра на мрежата да стигне до равенство. Топка в мрежата на Гришо и гейм за съперника му – 3:5.

Българският тенисист отвърна с отличен сервис и спечели подаването си. Младият му съперник обаче продължи да играе отлично и успя. Григор прати решителната топка в аут и Макдоналд взе първи сет с 6:4, информира Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории