Ексклузивно! Елена Йончева отговори на въпросите и разкритията на Делян Добрев…

елена йончева

Припомняме, че депутатът от ГЕРБ ѝ зададе 4 въпроса свързани с предизборната ѝ кампания в Хасково. Къде е пребивавала по това време, с кое лице от криминалния контингент е на снимки, била ли е в имението на Цветан Василев и обслужва ли интереси на трима бизнесмени от Хасково, за да води компроматна война срещу него.

„Не работя за български нито за чужди служби. За мен това беше изненада. Ако работех за български служби, премиерът Борисов щеше да знае това. Хотелът се казва „History“ („Хистори“). През цялата предизборна кампания съм била само там. По лицето, за което говорите. Трябваше да видя снимката, за да разбера за кого говорите. Това е среща на ловно-рибарския съюз.

Човекът, който е на снимката, е член на това дружество и беше водещ на тази среща. Той не работи за мен, не е член на предизборната кампания. Аз нямам представа за неговото минало. Аз нямам представа за кои бизнесмени говори г-н Добрев. Ако той има някаква информация, че има нередност в общината, нека внесе сигнал в прокуратурата. Моята битка не е срещу Добрев, а срещу общината“, заяви Йончева.

„Утре вотът за недоверие ще бъде внесен“, посочи от своя страна Жельо Бойчев. Илияна Беновска пък се изпокара с Елена Йончева. Последната прекъсна журналистката, докато задаваше въпроса си с думите „Имате въпрос, а не коментар“. Беновска обаче не ѝ остана длъжна и я посъветва да се научи на парламентарна журналистика и да е по-спокойна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.