ЕКСКЛУЗИВНО! „Сигнал“ готвят таен концерт за празника на влюбените. Само 300 отбрани фена ще получат билети…

Сигнал Данчо Караджов

„Да те жадувам“ е озаглавен новият концерт на група „Сигнал“. Таен е, защото ще бъде видян само за 300 отбрани фена, които ще се сдобият първи с билети за лайфа, научи Secret.bg.

В романтичната вечер групата ще изпълни най-обичаните си любовни песни като: „Лодка ли е любовта“, „Може би“, „Мина и Лора“ , „Липсваш ми“, „Скъп спомен мой“, „Любовта“ , „Сляп ден“, „Сбогом“, „Зелени сигнали“, „Луда нощ“ и много други. Специално за празника на любовта групата ще пресъздаде хитовете си в акустичен вариант.

Данчо Караджов споделя, че отдавна феновете им са искали на празника на любовта да дойдат на техен концерт и да доведат своите любими, за да се потопят във вълшебния свят на музиката им. С този концерт групата започва честванията за своята 40-годишнина на сцената. Те вече записаха първия сингъл от новия си албум „ Просяк или крал“, който се очаква през есента.

За 14 февруари излиза лайф албумът на концерта „АНТОЛОГИЯ – АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТИ“, който се оказа събитие в българската култура и препълни залите в страната.

„Сигнал“ са единствената група от златното поколение, която активно работи без прекъсвания, всяка година прави национални и европейски турнета и безброй срещи със своите почитатели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.