ПЪЛЕН ОБРАТ! Топразузнавач изригна с нова версия за касапницата в Нови Искър и кой стои зад разстрела на Петър Христов

убиец росен

Нова шокираща версия изнесе бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров пред Би Ти Ви. По думите му шесторния убиец от Нови Искър може да не е действал сам. „Няма да се изненадам, ако той не е действал сам, но така е по-удобно, папката се затваря и всичко е приключило. Повече от срамно е въпросното лице, което е издирвано 9 години да бъде открито в същия дом, където е заловен на местопрестъплението. Това означава, че никой не го е търсил“, заяви Гяуров.

Припомняме, че Росен Ангелов е обитавал една и съща къща в Луковит, където преди 9 години полицаи го хваща докато блудства с малолетно момиче. Той е бил осъден на 8 години затвор, защото това е второто му подобно престъпление. През това време обаче Ангелов успява да се укрие от съда и полицията и така живее без документи и самоличност цели 9 години. Той е работил в автосервиз и на строежи. По думите на две от момичетата с които той е блудствал в Луково, Ангелов не се е крил.

Гяуров заяви, че подобни хора като Росен Ангелов, които са издирвани за тежки престъпления са способни на всичко и могат да убият.

За убийството на Петър Христов, Гяуров не пожела да коментира. По думите му никой не вярва в мотивацията на полицаите да работят ефективно и точно там се късала връзката.

За вероятността показния разстрел да е поръчка от затвора, Гяуров заяви, че не е невъзможно, но е малко вероятно. „Има твърде много материали в медии, които го свързват с хора от подземния свят. Не вярвам, че това убийство ще бъде разкрито“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории