Милен Цветков не случи на жени – щастието се усмихна на дъщеря му! Водещият със зет от Холандия…

Милен Цветков 1

Милен Цветков не случи на жени в своя живот, но щастието се усмихна на дъщеря му Калина. Младата дама, която от години живее и учи в Холандия, е срещнала любовта в Страната на лалетата и нищо чудно в най-скоро време да направи татко си дядо, пише „Ретро“.

21-годишната красива млада дама е от първия брак на журналиста. Преди три лета Калина завърши с отличие Американското училище в Хага, а за абитуриентския ѝ бал гордият татко си взе отпуска и пътува до Ниската земя. Като приключи с учението, красавицата се върна за кратко в София, но скоро след това пое обратно към Холандия и в момента се е установила в град Грьонинген.

Обзет от тъжни мисли, че предстоят празници, на които ще бъде сам, Милен стегнал куфарите и преди седмица отлетял на гости на дъщеря си. След като се раздели и с майката на 5-годишния си син Боян, Ивета, водещият се ужасил от задаващите се самотни почивни дни и затова решил да избяга далеч от домашната пустош.

Гостуването на татко ѝ било особено важно за Калина, тъй като отскоро тя си има приятел. Гаджето ѝ и баща ѝ вече са се сприятелили във „Фейсбук“, но тези дни са се запознали и лично. Младежът е чужденец, най-вероятно е холандец, връстник е на Калина, която е влюбена до уши. След първата им среща Милен останал с много приятни впечатления от кандидат-зет си.

От абитуриентския ѝ бал, когато за последно из медиите се завъртяха снимки на Цветкова, до сега тя е разцъфнала и вече е красива млада жена. С пищните си форми Калина е магнит за мъжете, но сърцето ѝ засега е отдадено само на един.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории