Енчо Кирязов би шута на Мария Игнатова! Съпругата му на седмото небе от щастие! Вижте какво написа Дима в социалните мрежи…

Мария Игнатова

Цирковият акробат Енчо Кирязов изостави Мария Игнатова и се върна при жена си Дима Кирязова, съобщава „Галерия“.

Дима е дала ултиматум на Енчо: „Или аз, или Мария!“, на което той е отвърнал, че се връща при законната си половинка.

„Медийната истерия покрай нашето семейство ни дойде в повече. Циркът с Мария Игнатова свърши! Не ми създавайте повече главоболия“, заяви Керязов.

Дима обещала на мъжа си, че ще му прости, ако ѝ каже истината. Акробатката заявила, че всеки има право на грешки, но трябва да се поучи от тях. За да покаже, че уважава съпругата си, Енчо се отказал от намерението си да покани Мария за водеща на осмите награди „Нощ на звездите“, които са планирани за месец март. Когато се разчу за аферата на Керязов и Игнатова, Дима си сложи „необвързана“ като статус. Показа, че му е простила на 3 януари, когато публикува емоционално обяснение в любов по повод 18-годишнината от брака им, придружено с обща снимка, на която двамата се целуват.

„Различията между нас ни направиха съвършени като двойка! 18 години… Преживяхме много. Голяма част се намираше в сива зона между щастието и отегчението, между задоволство и раздразнение, страх и радост, внимание и емоционална сигурност, милиони малки моменти, които създадоха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми. Работехме до припадък, в мъка и радост, но бяхме едно сплотено семейство. С надежда към следващите години съвместен брак. Докато смъртта ни раздели“, написа Керязова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории