ОФИЦИАЛНО! Пенсионираха похотливия Стоян Алексиев заради скандалните снимки с младото гадже…

Стоян Алексиев

Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър. След навършването на пенсионна възраст – 66 години, той бе освободен от работа. По неофициална информация, актьорът е бил освободен заради скандалните кадри, които папараците на „Ретро“ направиха на д-р Генадиев от „Откраднат живот“. Похотливият актьор попадна в обективите в интимни пози с младата актриса Ивана Бобойчева, която в последствие се разбра, че е негова любовница.

Покрай скандала дори директор на Народния театър Мариус Донкин се възмути от поведението на Алексиев. Донкин обаче не коментира освобождаването на звездата от трупата на театъра, обяснявайки, че е твърде зает с посрещането на европейските лидери. Снощи в „Иван Вазов“ се проведе откриването на шестмесечното председателство на България на Съвета на Европа.

Самият Стоян Алексиев заяви, че ще се радва да работи на свободна практика. „Вече съм свободен актьор, продължавам да играя на хонорар, навсякъде, където ме искат“, лаконичен бе той.

Актьорът няма никакво намерение да слиза от сцената, а точно обратното – няма търпение да продължи да се изявява, пише ежедневник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.