Стефан Софиянски със сензационна атака срещу Бойко Борисов! Вижте в какво го обвини за януарските събития отпреди 10 години

7 Dni Sofia11.01.2018
10
Бившият социалист Красимир Премянов и седесарят Стефан Софиянски се опитаха да направят равносметка на събитията от 10 януари 1997 г. в предаването „Още от деня”. Според Софиянски протестите били спонтанни, а според Премянов – планирани.

Бившият кмет на София не пропусна да изтъкне, че Жан Виденов заедно с Румен Гечев са стартирали приватизацията. Той посочи още, че тогавашният министър-председател бил против валутния борд, който бил необходим заради фалита на 8 банки.

Софиянски няколко пъти повтори, че когато Никола Филчев станал главен прокурор, заявил, че всички вляво в Народното събрание са престъпници.

Бившият кмет обаче хвърли истинска бомба, когато влезе за червен картон на…Бойко Борисов! „Тогава от едната страна на барикадата бяхме ние, а от другата комунистите и Бойко Борисов! Той още си беше с партийна книжка. Нали знаете, че затова в последните 10 години ни управляват комунисти“, коментира ни в клин, ни в ръкав екс-премиерът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.