Ето я темата табу покрай убийството на Петър Христов! Дума за нея отвори една крехка жена при Слави Трифонов

7 Dni Sofia11.01.2018106472
катя илиева
Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е погребана. Винаги ще се намерят механизми, които ще я заглушат. Сега вече мога свободно да говоря. Това заяви пред Слави Трифонов, главният редактор на Фрог нюз Катя Илиева.

Живеем в мафиотско-тоталитарна държава. Мафията ни е превзела. Висш представител на МВР ми сподели, че ако не е служител в полицията, няма да се чувства защитен. В МВР се кръстосват разнообразни интереси – бизнес, икономически, политически.

Как да очакваме, че ще бъдат разкрити убийствата в Нови Искър, на бизнесмена Петър Христов? От самото начало ни пробутват версията, че „Килърите” и „Наглите” са поръчали убийството на бизнесмена, близък до управляващите. Облъчват ни от сутрин до вечер по телевизията с тази версия, за да не разберем кой ще поеме строителството на  „Хемус” или на пътя Русе – Велико Търново.

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места. Петър Христов е назначавал там хората. Той е бил светая светих. Вземал е обществени поръчки, казвал е къде какво да се прави.

Как да вярваме, че поръчковите убийства ще бъдат разкрити? Ето например Огнян Стефанов не е бил разпитван, когато е бил зверски пребит. Единствено докато е бил в полусъзнание, след излизаенто от комата, са му задавали някакви въпроси.

Погледнете „Килърите”: те са огледало на това, доколко България е готова да се справи с престъпността. Групата на „Килърите” е била свързана с политиката. В ареста Петър Стоянов – Сумиста е разказвал за проекта АБВ, той го е нарекъл новото БСП. Имал е в телефона си номера на хора от БСП. Един от защитените свидетели е изваден от програмата за защитени свидетели и вече е мишена. Наблюдаващият тогава  прокурор по делото Ася Петрова, антимафиотът Валентин Цоновски, свидетелят Боян Джамалов са нападани, без някой да ги защити. Един от жертвите на „Килърите” е можел да бъде спасен – това е адвокат Петър Луков. Георги Вълев дава поръчка за неговото убийство. Колата на адвоката е била запалена, бил е пребит и чак тогава зверски убит. Не са го защитили.

2 коментара

 • Гого

  11.01.2018 at 10:32

  Налага се новата Маргарита Михнева-РЯПАТА.Ще има да се смеем…А пък Манафа Слави как ги надушва…Мале,мале…

  Reply

 • Nikola Fenerov

  11.01.2018 at 14:23

  Tази госпожа да каже защо е изгонена от позицията на говорител на МВР.Но я моля да бъде точна и безпристрастна.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *