Утре, 18.00 часа, паметника на Алеко на „Витошка“: Тръгва звезден протест срещу един от големите мафиотски кланове у нас!

7 Dni Sofia10.01.2018
Протест в Банско (8)

Утре сдружение „Бъдеще за община Банско“ ще проведе шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на развитието на зимния туризъм в България, съобщиха организаторите. Заради хората, които ще го поведат, това ще най-звездния протест срещу един от най-големите мафиотски кланове у нас – Зеления!

Мотото на протеста е „Аз искам да карам ски в България“ и в него се очаква да участват хора, които обичат да карат ски на Витоша и не искат лифтовете на ски зона „Алеко“ да са от детството им.

Шествието ще тръгне в 18 ч. от ъгъла на бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Витоша“ и ще продължи в посока Министерски съвет до площад „Александър Невски“, където ще прерасне в концерт.

През цялото време DJ Sprite ще се грижи за доброто настроение на участниците в компанията на световния шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers.

Озвучаването ще се осъществи с уникален парти джип Хамър. Около 19 ч. се очаква шествието да достигне крайната си цел- площад Александър Невски, където ще започне концерт. В него ще участват TITA, Елица Тодорова, братя Пищолски и др.

В самото шествие пък се очаква в предните редици да са куп знаменитости, подкрепящи построяването на втори лифт в Банско като Илиана Раева, Наско Сираков, Любо Ганев, Мария Гроздева, Тончо Токмакчиев, Любо Нейков, Нона Йотова, Владо Николов и още много други.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.