Само в 7DniSofia.bg

ГОРЕЩО! Родна общинарка – копие на Емануела! Мъжете се побъркаха по формите на Злата… (СНИМКИ)

Емануела Злата

Злата Ризова грабна приза за най-гореща общинска съветничка. Благоевградската красавица е част от местния парламент, но освен с ум, блести и с чар, който кара много мъже да въздишат по нея, видя HotArena.

Чаровницата събира очите на мъжете със снимки по бански. Самата тя не се свени да показва изваяно тяло в социалните мрежи, което се приема с нескрита радост от представителите на силния пол.

На една от последните си фотосесии, дамата дори позира в басейн, носейки цял бански. Красавицата често е сравнявана и с фолк певицата Емануела, с която имат и един и същи очи.

Въпреки че е на цели 39 години, красавицата обира точките в социалните мрежи. И действително може да конкурира фолк звездата. И двете са с черни коси, а във външния им вид първо се забелязват пронизващите изумрудени очи.

Неведнъж дори се е случвало да ги объркат по улиците на Благоевград.
Подобно на изпълнителката обаче, и Злата Ризова се опитва да отбива атаките на мъжете социалните мрежи.

„Не закусвам! Не обядвам! Не вечерям! Не отговарям на инфантилни съобщения! Имам си всичко”, пише тя в личния си профил във Фейсбук”, в опит да се отърве от натрапниците.

Досущ като Емануела и Ризова има голям син. Младежът се занимава с бойни спортове, печели медал от балканското ММА състезание, провело се в албанската столица Тирана.

Най-секси общинарката е любителка на планината и през лятото дори е успяла да се качи до връх Мусала. Тя катери различни върхове, стигала е до Пирин, а следващата й цел е Олимп в Гърция.

И докато в планината е спокойна, в общинския съвет тя е истинска фурия. Съветничката е категорична, че предпочита да я забелязват не заради визията, а заради работата, която върши

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...