КРУТИ МЕРКИ! По-добре не припарвайте до центъра на София! Следващите дни ще бъде страшно…

НДК

„Избягвайте на 11 и 12 центъра на София и сигнализирайте винаги, когато видите съмнителни неща“, призова на брифинг старши комисар Антон Златев, зам. – директор на СДВР.

Взети са всички мерки за сигурността на НДК по време на европредседателството на България. Същевременно НДК със сигурност ще продължи да функционира нормално и ще се провеждат различни културни събития. Няма изграден външен периметър за сигурност и по никакъв начин не се затруднява предвижването на гражданите в района.

Председателството е предизвикателство за органите на реда. Изготвени са много варианти за движение на делегациите, Концентрация на органите на реда за момента ще има на 11 и 12 януари, но като цяло всичко е готово за следващите 6 месеца. Ще има и скрити действия за всички и никой няма да разбере за тях, информира още комисар Антон Златев.

Девет протестни действия има заявени за утре и те ще попречат повече на движението на гражданите, отколкото делегациите.

За 6 месеца има над 460 събития, от които 30 са на високо ниво, като за тях ще се информират гражданите.

Зам. – кметът на София Евгени Крусев призова утре столичани и гостите на София да използват повече градския транспорт за придвижване, предаде novini.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *