СЕМ, спите ли? Весела Нейнски си развя ц.ците рано сутрин в национален ефир… (СНИМКИ)

Весела Нейнски

Оперната певица Весела Нейнски показа ужасен вкус, появявайки се в сутрешния блок на бТВ само по сутиен. Изпровизираната и блуза беше абсолютно прозрачна, видя БЛИЦ.

Разбира се, само по себе си облеклото й не беше грозно, но зрителите го определиха като крайно неподходящо.   “Поне да имаше наистина какво да покаже. Тя изплескала някакъв празен сутиен в 9ч сутринта по телевизията и се помисли за много секси. Жалко е и издава ниско самочувствие”, констатира възмутен зрител.

Видно е, че Нейнски се стреми всячески да привлече вниманието. Дори се опита да насочи разговора към блузата си, констатирайки, че много наподобява модел на сватбен гащеризон. “Дори това не може да ме накара да се оженя”, затапи я партньорът и в студиото – Петър Стоянович бивш министър на културата.

Освен лош вкус, Нейнски изпъкна и с постоянното си кокетничене и наричаше Стоянович “господин Министър”, докато накрая фатално изнерви Кадиев и Стоянова, които й направиха забележка, че да си бил министър не е като да си бил президент и не е уместно на всяко второ изречение да се обръща към него като към “Министър”.