Каракачанов изригна: Тези убийства не случайно стават преди европредседателството…

Каракачанов

Според министър Красимир Каракачанов версията, че убийството на Петър Христов е от отмъщението му се струва много сериозна. Полицията работи и по други версии, заяви той в ефира на Нова тв. Навсякъде къде има организарана престъпност се случват такива неща, заяви той. По думите му по -страшното е, когато изтича информация от службите за сигурност.

Според него не е съвпадение, че убийството става по време на европредседателството. По думите му по принцип целта на престъпния свят е да дискредира по принцип едно правителство. МВР са последователни в своите искания, каза Каракачанов.

Министърът на отбраната коментира и  дали оградата по границата е стабилна. По думите му заради оградата на България не се случиха неща като на Унгария, на Сърбия, на Гърция. Оградата малко или много е възпрепядстващо съоръжение, каза той. България трябва да развива добри отношения с Турция, но на равнопоставени условия и на базата на взаимно уважение, каза той.

Определено от страна на Турция беше жест да ремонтира Желязната църква. Това не е обикновена църква – в нея българската нация е започнала своята борба за национална идентичност, каза Каракачанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *