Тотален обрат! Минала ли е Венета Райкова на другия бряг? Последното признание шокира феновете й…

Венета Райкова 1

След като се раздели със съпруга си Тихомир, блондинката разкри, че спира да се занимава с представителите на силния пол. Венета се чувства огорчена от мъжете и затова спира да излиза по срещи и да се занимава с тях. Райкова е бясна от отношението им към жените и вече не иска дори да си говори с предствители на силния пол. Водещата е съсипана и не желае мъж да й се мярка пред очите.

„Приключих с мъжете! Нито ще ходя по срещи, нито ще се запознавам с някой. Личен живот нямам и няма и да имам“, избухна Райкова.

Водещата на „Папараци“ призна, че оттук нататък ще си гледа само нейния живот и този на детето й – Патрик. Райкова ще настоява да получи попечителството за сина си и той да живее с нея.

„Животът ми вече е детето ми и работата“, разкрива Райкова. Венета има планове за нея и сина си в следващите десет години. Водещата ще прекарва цялото си свободно време с Патрик, а през останалото ще работи.

„Ще си правя интервюта и ще си пиша книги. Друго не искам“, обясни водещата на „Папараци“.

Близки до Райкова споделят, че тя има пълната им подкрепа, след като обяснила, че се развежда. Решението на Венета било добре планирано и осмисляно стотици пъти.

През годините журналистката и Тишо на няколко пъти са пред развод, но никога не стигат до края. Сега вече няма връщане назад, категорични са и двамата, пише „България днес“.

Връзката на блондинката с Тишо започва в началото на 2005 година. Участникът от „Биг брадър“ е луд по журналистката и признава, че е влюбен в нея, в национален ефир. Тихомир кани Райкова да посрещнат Нова година заедно и точно там пламва любовта им.

През юли 2007 г. Тихомир подава молба за развод, като не изтъква някаква причина. Това кара Райкова да напусне семейното ложе и тя спи в строяща се сграда, в която е закупила жилище. След три месеца разговори и убеждения, че още се обичат и любовта им трябва да продължи, Венета и Тихомир се събират отново.

В последните няколко години из публичното пространство се тиражираше информацията, че двамата отново са пред развод, но Райкова винаги опровергаваше слуховете, докато не се стигна до началото на годината, когато стана ясно, че бракът на Венета и Тишо приключва завинаги.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.