Веднага арестувайте този! Той е по-опасен и от Росен Ангелов и от всичко и всички!

андрей ковачев

Снощи в дебютното предаване на Емил Кошлуков като водещ по БНТ беше интересно. И смешно на моменти. Докато не се появи Андрей Ковачев от “Зелените”. Човечец, който на изборите за кмет на София в двумилионен град едва докара 2000 гласа. Ковачевците по света ги зариват на политическото бунище, а у нас им дават национален ефир. За да хвърлят такава простотия, че на Кошлука за му увехнат кошлучетата!

Този грантояд Ковачев имаше наглостта, имаше престъпния ум да обяви в ефира на ДЪРЖАВНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, че една от банките, на която се крепи същата тази държава, я чака съдбата на КТБ!? Банка, в която има пари на стотици хиляди българи! Банка, която подкрепя всичко позитивно в тази държава като изкуство, спорт и култура. Банка, която ако рухне, рухва цялата финансова система у нас!

Не знам има ли го още този закон, но малко след фалита на КТБ той бе приет. И с него се заплашваха със съдебно преследване всички като този Ковачев, които разпространяват лъжи и слухове, които правят инсинуации, с цел парализиране на банковата ни система!

Странно защо този още не е арестуван? Нека шефът му Тома Белев си пие чая пред къщата на Борисов в Банкя. Нека шефката му Бъчварова подрежда томовете на Карл Май на лавиците в кабинета на Бойко. Но той трябва да си плати! С вересиите!

БНТ го гледат основно хора, които на другия ден излизат и си говорят. И използват за достоверност довода: “Казаха го по телевизията”. БНТ си е извоювала този статут, но когато се злоупотребява с него, някой е длъжен да се намеси. Защото като тръгне лавината с новината за банката, подкрепен с “Казаха го по БеНеТето”, фалитът на държавата дойде.

А почнат ли да разследват Ковачев за антибългарска дейност, видят ли откъде му е финансирането, много неща ще лъснат.

ПП: Ковачев, ти като си такъв експерт по банките защо не отидеш да намериш 4-те милиона на Мартин Петров дето потънаха в една такава!? Или там има зелени грантове?

 

3 коментара

 • Стефан

  09.01.2018 at 19:47

  Зелените определено могат да ти прекръстят на Наглите и ще е напълно вярно!

  Reply

 • Мария

  10.01.2018 at 8:21

  Този човек има вид на психично болен,Ковачев ли е,зелен ли е!?Защо въобще се пускат такива хора в национален ефир?

  Reply

 • Иван

  10.01.2018 at 16:59

  Всеки нормален човек у нас веднага сменя канала щом се появи един от грантаджиите на Иво Прокопиев у нас, а именно този луд Андрей Ковачев!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *