Само в 7DniSofia.bg

Последни разкрития около убиеца Росен! Откриха собственика на оръжието му и дигитално устройство с шокираща информация…

росен1

Шесторният убиец Росен Ангелов следил от таблет новините за полицейското му издирване и гледал детско порно на него, предаде “24 часа”.

До трупа на самоубилия се мъж, намерен в неделя, Военна полиция открила дигиталното устройство.

В къщата имало и храна. Ангелов сложил край на живота си, като долепил до лявото си слепоочие пистолет “Берета M9 22LR”. Куршумът – 5,6 мм, останал в главата му

Пистолетът преди време бил обявен за краден. Заради изчезването му в понеделник от прокуратурата обмисляха дали да повдигнат обвинение на собственика на оръжието заради неправилно съхранение. Притежателят бил длъжен да съхранява оръжието си в метална каса в дома си. При сигнала в полицията той не е съобщил касата да е била разбита.

Аутопсията на трупа на Ангелов показала, че в предишните дни той е издрал краката си на тръни. Заключението на съдебните медици е, че той е дръпнал спусъка на 3 януари. Оттогава били и последните данни за активност в интернет, намерени на таблета му.

Смята се, че в последните си дни мъжът е скитал из гората, тъй като преди убийствата се е настанил в една вила, а тялото му е открито в друга, на 500 метра от първата му бърлога. Възможно е мъжът да е наранил крака си и при влаченето на тялото на жертвата си Кети Кюхова. Тя бе намерена захвърлена в кладенец, но от полицията смятат, че вероятно е убита на друго място и е хвърлена там.

Последната информация, която Ангелов отворил, била, че ДДС афера е сред версиите за убийството в Нови Искър. Разследващите се натъкнали и на хиляди файлове с детско порно. Шокиращото било, че част от тях били с дати от 1 и 2 януари, т.е. след убийствата на 31 декември.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.