Въргала с горещ коментар за показно разстреляния бизнесмен: Бих му дал бъбрека си! Той ми беше брат…

Влади Въргала

„Запознахме се покрай каузата за Емануела Горсова, той спаси живота й. Загубих един от стълбовете в живота си, той беше мой брат, учител…“ Това каза през сълзи Влади Въргала пред Нова телевизия за показно разстреляния бизнесмен Петър Христов.

Въргала сподели, че няма сили да звънне на майката на Христов Монка, но потвърди, че тя не е сама в нейната голяма мъка. „Има още двама сина, Митко и мен“, заяви Влади. Той сподели, че е научил за убийството от интернет, като допълни, че явно неговият голям приятел е бил пречка за неща, които не бива да съществуват в тази държава.

„Той винаги е бил коректен в бизнеса си, навмремето всички групировки го уважаваха. Много ме е страх, че в момента ще се подмени фундамента на това което беше Петър Христов“, продължи Въргала с тежка горчивина в гласа.

Той припомни, че сумата за живота на Емануела Горсова се е равнявала на един голям апартамент, но Христов не се е поколебал да я даде. Малко преди да спаси Горсова пък, той е изпратил за лечение в Израел друго дете. „За Петър Христов бих дал бъбрека си“, каза още през сълзи Въргала.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории