Каролев изригна жестоко и свали маските на екотерора! Кой се крие зад родните природозащитници?

Владимир каролев

Икономистът и запален планинар и скиор Владимир Каролев смъкна маските на екотерора срещу втория лифт в Банско. Кой стои зад така начерените природащитници и какви цели преследват акциите им срещу развитието на регионите у нас?

„Удоволетворен съм от решението на правителството, но то е частично и не решава проблема със зимния туризъм у нас“. Това заяви пред ПИК TV икономистът Владимир Каролев. Той си припомни как баща му е подарил първите му ски когато е бил на 6-годишна възраст и от тогава е карал на почти всички писти. „В България ски зоните, които са уредени са по-старите, Пампорово и Боровец. Една от известната фалимия Кутиркови ми писа и ми прати снимки за първите си ски, които са направени в родна фабрика. В Чалин велог цяло Банско са ходили да гледат състезания. Сега проблема е, че заради криворазбрани „еколози“ се организират протести, които са една шуробаджанашка история“, заяви Каролев.

Той заяви, че именно съпругата на Тома Белев работи за чуждестранната фирма WWF, която обаче странно не носи фамилията му. Каролев е категоричен, че трябва да се сравняваме със Словакия, Сърбия и дори Украйна, които ни задминават в ски туризма.

коментар

  • Петър

    08.01.2018 at 22:29

    Нека ги казваме тези неща, че зелените са организирана престъпна група, защото иначе рискуваме вечно да бъде така!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.