Само в 7DniSofia.bg

Какво се случва с Черната Златка? Плеймейтката се натъпка със стероиди и заприлича на мъж… (Скандални СНИМКИ)

Златка Димитрова

Черната Златка замяза на бургаска батка! От сексапила на плеймейтката Златка Димитрова няма и помен, след като тя смени изкусителните формите с груби мускули и все повече прилича на Рамбо.

Сега не пазя режими. Хапвам всичко без пържено, мазно, тестено”, твърди Златка за формата си, но проверката ни показа, че всъщност доста послъгва. Вестникът ни се допита до опитни фитнес инструктори, които ни увериха, че плеймейката взима стероиди, за да поддържа визията на атлет.

Златка се тъпче с протеин аминокиселини , L-карнитин и станозолол, който е най-лекият вид стероид. Един цикъл струва около 150 лева, а ефектът е брутален и доста траен. Няма никакви странични ефекти, защото другите стероиди окосмява, а този е безвреден и може да се пие спокойно, дори и от наскоро родили”, коментира пред „Таблоид” фитнес гуро.

Златка стана майка на сина си Миро през октомври 2016. Още след раждането обаче палавницата се зае да свали натрупаните покрай бременността килограми. Златка дори не пожела да кърми бебока само и само да свали заветните 20 кила, които качи за деветте месеца износване на плода. Така само за 60 дни тя смъкна излишното, лепнато покрай бременността, като наблягаше на кардио тренировки от поне час на ден.

С химията, която взема, Златка наистина е заприличала на батка, а и маниерите й вече копират дебеловратите момчета от Бургас. Приятелите й започнали сериозно да се притесняват, защото пред очите им секси мацката се превръщала в назобен гавазин. „По мое мнение Златка веднага трябва да спре с тези неща, защото вече е станала груба и неузнаваема”, написа във фейсбук неин почитател. Златка обаче побърза да блокира своя почитател, очевидно за да не плъзне мълвата за нейната страст по стероидитe.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.