Анелия влага луди пари в недвижими имоти! Вдига палат в Горубляне. Там ли ще заживеят след очакваната сватба?

анелия

Фолк певицата Анелия вдига палат в столичния квартал Горубляне. От няколко месеца чалгаджийката се е заела да урежда документите за имота.

Доскоро блондинката се подвизаваше в апартамент в Лозенец, а след това се сдоби с къща в Драгалевци. Сега тя е решила да вложи хилядарките, които печели по участия в недвижими имоти, защото са я посъветвали, че това е добра инвестиция. Новата къща в Горубляне ще има всички екстри-просторни стаи, стаи за гости, за почивка, бесайн и други глезотии.

В последните години звездата се сдоби с няколко недвижими имота, сред които апартаменти в столичния кв. Редута и на Слънчев бряг. Отделно от това тя инвестира цяло състояние, за даобзаведе луксозния си дом в Драгалевци по последния писък на модния дизайн. В музикалните среди се говори, че с финансов ресурс й е помогнал тайнствен любовник, турски дипломат. Заради краха на връзките й Анелия упорито крие мъжа до себе си. След няколко години, в които сърцето й беше свободно, сега признава, че Купидон отново я поразил.

Двамата с новата си тръпка се запознали по време на нейно участие, а благодарение на връзката си с мистериозния господин уредил клипа й „Дай ми още“ да се заснеме в турския дворец Чираган палас.

За рождения ден на новия мъж в живота на Анелия, двамата си спретнали романтичен воаяж до Париж в средата на септември. Говори, се, че Анелия подготвя сватба с избраника си, a сватбените камбани ще забият през пролетта. Въпреки всичко Анелия е категорична, че не иска да ражда второ дете, Задоволявала се с дъщеря си Ивон, която е от брака й с Коко Динев, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.