Само в 7DniSofia.bg

Приятел на убиеца Росен разкри нови шокиращи подробности за килъра: Сподели ми за връзката си с Кети, но после се скараха…

Image_6650080_126

В шок съм, не мога да го проумея. Беше много начетен, разбираше от много работи. Не говореше, беше много потаен. Това разказа Драгомир, който познава най-добре шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов.

Росен работел в София. За да отиде в работното си място, ставал в 4 часа и вървял пеша. Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги с пистолет. „Обяснява ми какво е ял, когато е бил в легиона, какво е правел там. В средата на годината сподели за връзката си с Кети.

Той й помагал. Жената чистела къщи. Виждал съм я един път в центъра. Имаха връзка. Откакто се скараха през ноември-декември, Росен започна да става по-особен. Не зная защо се скараха. Може би е искала да се разделят. После си пишеха само по вайбър. Той много я обичаше, само за нея говореше”, каза още той пред bTV.

„За връзката им знаеше дъщеря й Нанси, и с нея си пишеше по вайбър. Заканваше се на мъжа й Неделчо, защото той много тормозел Кети. Казваше, че ще ходи да се разправя с него”, добави Драгомир.

„На 1 януари дойде да ме види. Нищо не ми каза, нормален беше. Каза, че брат му е починал. Пихме по една бира и си тръгна,. Драгомир е завел полицаите до къщата, която обитавал Росен в Луково. Изпуснали го за 1 час. Лаптопът му бил още включен. Напълно е възможно Росен да е убил и шестте си жертви”, заяви мъжът.

Междувременно bTV съобщи, че откритото в изоставена постройка тяло със сигурност е на шесторния убиец. То бе открито от патрул на военна полиция около 14:30 часа в изоставена постройка. Полицаите са установили вътре мъж с пистолет в ръка – берета със заглушител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.