Само в 7DniSofia.bg

Започва фестивалът CAMP! На 24-и и 26-и май трябва да си там задължително

7 Dni Sofia23.05.2017
фестивал

Тази година ще се проведе петнадесетото издание на международния интердисциплинарен фестивал за електронна музика, нови медийни изкуства и пърформанс или накратко CAMP, като тази година ще се проведе в София, в сградата на Fabrica 126 (бул. Мария Луиза 126) между 22 и 26 май. Две са датите, на които трябва да присъстваш непременно – 24 и 26 май.

yoana image

Това ще е един българо-немски артистичен и изследователски проект, който ще срещне известни имена от българската и немската сцена. Фестивала предлага интерактивна лаборатория за музиканти, изпълнители, визуални и интердисциплинарни артисти. Всяка година CAMP е на различно място и участват различни групи от международни артисти.

fried image

Събитието на 24 май е със заглавие Surprise Action Night и е от 18:30. Под формата на презентационно-дискусионен форум ще се даде сцена за изява на всички 15 артисти, които участват тази година – от Германия и от България. Те ще имат възможност да представят работата си и проектите, върху които са работили досега, работят в момента и планират за в бъдеще.

thomas image

Последният ден от фестивала, а именно 26 май е отреден за Live Performances Night, когато ще се представят резултатите от съвместните творчески търсения на всичките 15 артисти, случили се в рамките на фестивала. Резултатите ще бъдат под формата на аудио-визуални опити, смесени с танц, лирика и други вербални и невербални видове комуникация. Очаква те експериментална вечер, търсеща нови артистични форми на изразяване, които някак не се вписват в конвенционалните разбирания и представи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.