Първи подробности около самоубийството на издирвания Росен Ангелов! Тялото му е било открито в…

Image_6650080_126

Росен Ангелов се е самоубил. Тялото му е намерено около Луково. Районът бе заварден от полицаи и военни и се претърсваше в широк периметър.

Тялото е било открито в друга вила в района. Изтрелът е бил в главата, в момента се чака съдебен лекар, който да пристигне на мястото. Оръжието е било със заглушител. Предсмъртно писмо не е оставено. Смята се, че Ангелов се е самоубил след започнатото мащабно негово издирване, съобщи “24 часа”.

Четвърти ден от заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов нямаше следа. Според разследващите именно той хладнокръвно е разстрелял семейството в новогодишната нощ, а причината най-вероятно е болезнена ревност към Кети, с която имал връзка около 6 месеца.

Оказа се, че мъжът е живял във вила край Луковит, в която се е самонастанил. Когато е започнало издирването му, той е успял е да се измъкне за броени часове от разследващите. Военни и полиция 4 дни го издирваха, но без резултат.

Росен Ангелов е имал три присъди, последната присъда влязла в сила през 2009 г. е за блудство в малолетна. Оттогава той е бил обявен за издирване и 8 г. не е бил открит.

Има подадени 3-4 сигнала във всички тези години, които са проверявани от съответните структури на МВР, но те са били без резултат.

Разследващите са категорични, че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани веществени доказателства.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *