На летище “София” е пълен хаос! Такова чудо не е виждано дори в страни от третия свят… (ВИДЕО)

летище

Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения празничен ден в неделя, когато стотици българи ползвали почивните дни около Коледа и Нова година, за да се приберат в родината, опитват отново да отпътуват в чужбина, алармира човек на ПИК на място. Напускането на страната през аерогарата се оказва мисия невъзможна и полетите закъсняват с часове заради абсурдната организация на родните летищни власти.

Шокиращия хаос на софийското летище е причинило буквално километрична опашка на терминала за отпътуване, показва видео, изпратено до Пик.

„Подобен хаос е невиждан дори в страните от третия свят. Летище „София” трябва да отговаря пред властите за този абсурд, който причинява невиждани загуби и за самолетните компании и за пътниците. Някои полети закъсняват с часове, само заради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава обяснение, защо опашките са километрични и толкова бавно се извършват проверките”, потресени са пътуащите.

Потърпевши се оплакаха, че за да успее да мине, човек трябва да дойде 3 часа по-рано, а организацията определят като пълна липса на съдействие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *