Бомба в бокса! Мач Пулев – Кличко е по-вероятен от Джошуа – Пулев

7 Dni Sofia25.05.2017500
23

Според информация от Украйна, бившият властелин в тежка категория 41-годишната легенда Владимир Кличко (64 – 5, 53 КО) все още не е взел официално решение по отношение на реванша с 27-годишния Антъни Джошуа (19 – 0, 19 КО).

Еди Хърн, промоутър на британеца, вече започна да търси най- подходящото и изгодно място за повторение на битката. Кличко изглежда ще изчака решението на IBF относно задължителната защита на Джошуа срещу Кубрат Пулев (25 – 1, 13 КО).

Припомняме, че Matchroom Boxing изпрати официално искане до IBF, с което организацията е помолена да направи изключение и да разреши провеждането на реванш на Джошуа срещу Владимир Кличко, без да го лиши от титлата.

Говорителят на IBF, каза, че молбата на Джошуа ще бъде разгледана по-време на провеждащата се конференция на IBF тази седмица. Според информацията, ако отговорът е отрицателен, и Джошуа бъде лишен от колана на IBF, то Кличко може да се окаже следващият в списъка за битка с Пулев и да спечели титлата в двубой срещу противник, който лесно победи по-рано. Ето защо, украинския ветеран ще продължи да мълчи за реванша, докато не чуе официален отговор от IBF.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *