Извънредни мерки за сигурност в „Арена Армеец“ за Cirque Du Soleil

7 Dni Sofia25.05.2017
арена армеец
Актуализирани са плановете за охрана на най-голямата спортна зала в България – „Арена Армеец“, а ръководството на Национална спортна база ЕАД е в постоянно взамиодействие с компетентните органи на СДВР за осигуряване на безопасното функциониране на залата, съобщиха от НСБ ЕАД.
Актуализацията на плановете за охрана на „Арена Армеец“ е във връзка с решенията от заседанието на Националния оперативен щаб в МВР на 23 май 2017 г. и предприетите мерки за осигуряване на засилено полицейско присъствие на местата с висока посещаемост от граждани.
Във връзка с представленията на Cirque Du Soleil в “Арена Армеец”, които ще се проведат на 26, 27 и 28 май 2017 г., от СДВР и НСБ ЕАД призовават посетителите за повишена бдителност по отношение на съмнителни лица и предмети в прилежащия район.
В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети. Въвежда се пропускателен режим за МПС и ограничения в режима за паркиране в района на „Арена Армеец”, съобщиха от СДВР.
Поради повишените мерки за сигурност пропускателният режим за представленията ще бъде по-бавен. „Препоръчва се на гражданите, които ще посетят представленията, да планират по-добре времето си и да проявят търпение към засилените проверки”, допълниха от СДВР.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории