Няма да повярвате какво се случва с детето чудо Крисия! Вече не е онова малко момиченце, което пееше със Слави… (СНИМКИ)

крисия

Детето чудо Крисия Тодорова се превръща в красива млада дама. Момиченцето, което още в невръстна възрастна се прочу с музикалните си заложби, днес вече е на 13 години и продължава да буди възхищение в многобройните си почитатели. Крисия е едно от най-талантливите български деца.

Още от 3-годишна тя се изявява активно на сцената в Разград, където живее. Най-голяма популярност набира след появата си в Шоуто на Слави. Участието ѝ в проекта Запознай се с малките, блестящото представяне на детската Евровизия през 2013 година, както и останалите ѝ други музикални изяви я превръщат в любимо дете на цяла България.

Днес Крисия вече е красива девойка и макар да не е непрекъснато под светлините на прожекторите, все още се радва на огромна любов. Това става ясно и от профила ѝ в Инстаграм, където я следват близо 45 000 души. Всички те с вълнение следят живота на младата звезда и споделят с нея вълненията ѝ, коментира Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.