Истинска кучка! Ето защо Венета Райкова обяви развод, 4 дни, след като посрещна Нова година с мъжа си в Сърбия

7 Dni Sofia07.01.2018
венета райкова

Венета Райкова се развежда. Водещата на „Папараци“ и съпругът й Тишо смятат, че бракът им се е изчерпал и няма как да продължат да живеят под един покрив.

Така след 13 години щастлив съвместен живот заедно те слагат край на връзката си. ТВ звездзата призна, че крахът на брака й идва след добре обмислено решение. Венета твърди, че зад раздялата не стои друг човек. Тя не желае повече да коментира нищо по темата, а телефонът й е изключен от два дни.

След 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна“, взриви с пост в социалната мрежа русокоската.

Злите езици заподозряха, че разводът всъщност е фарс. Чрез личната драма Райкова се опитвала да вдигне рейтинга на „Папараци“. В противен случай е щяла да пази раздялата в тайна. По време на дългогодишната им връзка те няколко пъти се разделяха и събираха.

Решението им дойде изненадващо за всички, тъй като двамата отпразнуваха Нова година заедно в Сърбия. В компания на свои приятели Венета и Тишо похапваха плескавици и пийваха традиционните за западната ни съседка питиета, а на фотосите сияеха.

Източници на „България Днес“ докладват, че след няколко скандала, двойката е посещавала медиатор, за да не се стигне до раздяла. Има и подозрения, че всъщност трети човек във връзката им има и той идва от страната на блондинката. Истината скоро ще излезе наяве.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.