След падане от скала загина 13-годишно момче! Въпреки борбата, лекарите не успяха да го спасят…

Линейка

13-годишно момче е с тежки наранявания след падане от скала край пътя Асеновград-Бачково, до разклон за Асеновата крепост.

Това каза говорителят на Областната дирекция на МВР в Пловдив пред радио Фокус. Сигналът за паднал човек на пътното платно е постъпил в 13.40 часа на тел. 112. На място е установено, че е паднало 13-годишно момче, което е откарано в болница със сериозни наранявания. До приключване на огледа за изясняване на причините за инцидента, движението по пътя бе преустановено. Преминаването по пътната отсечка е възстановено преди минути, информира novini.bg

Починало е 13-годишното момче, което пострада тежко след падане от скала край пътя Асеновград-Бачково, до разклон за Асеновата крепост. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Св. Георги“, където пострадалото дете бе откарано след инцидента. Детето е прието в шоково състояние, с политравми. „Било е в състояние, несъвместимо с живота. Докато лекарите започнат да оказват първа помощ и да правят необходимите изследвания, то е починало“, съобщиха още от лечебното заведение.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.