Митко Пайнера трепери да не му затворят телевизията! Забъркаха голяма каша с Борисов и Корнелия…

пайнера

Собственикът на “Пайнер” инж. Митко Димитров вдигнал кръвно, когато Константин, Илиян и Борис Дали му представили общата си песен “Гол”, която излезе в началото на месец декември.

Както ПИК съобщи преди всички, в парчето са земесени две от топ фигурите в политическия живот у нас – Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Тексът, който е на Мариета Ангелова, съдържа закачка към премиера и лидера на БСП, която звучи така:

“И после сънувам, че Бойко женя. По любов го бракувам със Корнелия!”

Голям страх е брал Пайнера покрай палавата задявка. “Шефът казал, че не могже да пусне тази песен така, щели да му затворят телевизията”, разкри за паниката в димитровградската компания един от изпълнителите – Константин.

Освен Бойко и Корнелия, в текста присъстват още Христо Стоичков, Слави Трифонов и “Ку-ку Бенд”. След изричното настояване на Митко Димитров, преди песента да види бял свят, се наложило всеки от замесените да даде своето съгласие трио “БИК” да радва народа с имената им.

“Доколкото разбрах, Бойко е приел песента с усмивка и е харесал песента. Христо Стоичков също е дал съгласие, Слави и хората му не са имали против. Само Корнелия нещо не се е съгласила, което е много глупаво. Това е едно шоу, майтап и всеки трябва да бъде широко скроен. Даже на клипа нещо са я маскирали…”, призна още Коцето в интервю пред седмичник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *