Ето как скандалната Сузанита изкарала пари за клиповете си! Забъркала се с група момчета от автосервиз…

сузанита

15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, може да скандализира обществеността по всяко време и по всевъзможни начини, стига да поиска. Това признава самата тя, докато споделя как завистливи приятелки пожелали смъртта йм.

Всъщност Сузанита за съвсем кратко се превърна в едно от най-коментираните лица в родния музикален шоубизнес. В своеобразен трамплин за нея по пътя й към голямата сцена се превърна скандалната песен „Луцифер и Буда“, в която малката девойка показва средни пръсти и разголена визия, писа “Шоу“.

Любопитна подробност е, че за заснемането на клипа към парчето никой не й е помогнал финансово. „Нито с пари, нито с апаратура. Цяло лято тя мие колите и помага на едни момчета за гумите в един сервиз. И казваше: „Искам да им помогна сега и един ден да ги поканя да участват в клипа ми“, разкрива майка й Шени.

Скандалите около Сузи обаче отключват нови туморни маркери у майка й. „Аз винаги казвам, че ракът е 90% стрес. Оперираха ме преди една година. Но сега отново туморните маркери ми скочиха много високо. Случи се след изявата на дъщеря ни. Ние я подкрепяме, обичаме и харесваме това, което прави. Ще го кажа още веднъж – знам, че Сузи е много борбена, ще се бори и занапред, и няма да се предаде. Има хора във Фейсбук, които продължават да говорят глупости по наш адрес, но ори и на тях пожелавам здраве“, отсича родителката.