Няма да повярвате с какво гадже се хвали Луна! Певицата забила сина на най-богатия българин, подарил й „Порше“ за Нова година…

Луна

Луна се е гаджосала със сина на най-богатия българин, твърди сама та певица, но не желае да разкрие самоличността му, научи HotArena.

„Сами се сетете кой е“, подаде загадка към всички тя, но разкри, че тайнственото й гадже и изпраща всеки ден сутрин и вечер букети бели рози. Цветът е такъв за да пасва на бялото обзавеждане на хотелската стая, където Луна се измести, за да бъде известно време на спокойствие. Това се наложи след денонощна обсада на дома й от фенове и ТВ екипи, след като излезе от ВИП Брадър.

„Лошото е, че половинката ми е по доверчив и наивен от мен, но това се дължи на неговата неопитност в сравнение с моите епични битки към президентсвото“, споделя пред „България днес“ Луна. Тя призна, че за ЧНГ той я дарил с бяло порше, а на волана има гравиран надпис „Луна президент“. Тя получила от изгората си и зимна градина с бели рози плюс градинар да се грижи за нея, а от хотела й осигурили шофьор за поршето с фуражка и бели ръкавици.