Последни разкрития: Изтекоха снимки от „тренировъчния център“ на убиеца от Нови Искър! Росен се е подготвял за война…

убиец росен

Ужасяващи разкритие продължават да излизат за издирвания Росен Ангелов. 56-годишния мъж бе обявен за общодържавно издирване късно снощи, като и до този час не е задържан. Според полицията той е въоръжен и опасен. За неговата вманиаченост и последователност говорят и шокиращи снимки, на това как е тренирал да застреля своите жертви.

Фотосите направени от Нова телевизия в двора на къщата, където Росен се е укривал ясно показват, че той е стрелял редовно, за да бъде сигурен в себе си, когато убива своите жертви. Въпросният имот не е притежание на Ангелов, той го е ползвал тъй като е крайна и необитаема къща.

Както ПИК съобщи по-рано командоси от специалните сили на армията, отряд „Кобра“ на МВР и жандармерията се включват в издирването на Росен Ангелов в Искърското дефиле. Това е било решено на съвещание в СДВР тази сутрин.

Кметът на село Луково по-рано заяви, че преди години Росен отново е пребивавал в района, но единствено, за да преспива, а не е живеел там постоянно. Ангелов е лежал в затвора за блудство и изнасилване, като по думите на кмета Румен Колев, той е водил в къщата малки момиченца.

Припомняме, че както ПИК съобщи, всички шест души, които са убити в Нови Искър: Неделчо Юнаков, съпругата му Кети Кюхова, дъщеря й Нанси, майката на Кети и синът на Неделчо – Георги, както и кучето им са ликвидирани с по няколко куршума, като има контролни в главата.

Росен Ангелов продължава да се укрива, като МВР предупреждава, ако някой има информация за него да стои на разстояние от мъжа, който е въоръжен и изключително опасен и да подаде сигнал в МВР или тел. 112.

Както ПИК съобщи Росен Ангелов наскоро се е завърнал от чужбина, като за него се знае, че е добър планинар. Вчера цял ден продължи операцията в горите около село Луково, което е на 15-тина километра от Нови Искър с металотърсачи, екипи на специализираните полицейски части, хеликоптер и тежки машини.

Районът е трудно проходим, а профилът на издирвания показвал, че е добре запознат с терена и подготвен да оцелее в планината.

В дефилето има над 300 къщи, които са необитаеми през зимата и Ангелов може да се укрива в тях.

Засилва се и полицейското присъствие във всички населени места от дефилето, за да се гарантира сигурността на хората, било решено още на съвещанието тази сутрин.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.