Само в 7DniSofia.bg

Ченгетата изпуснали Росен Ангелов, защото 3 дни не открили…вилата му! Изплува версия за бой на пътя, убиецът издирван и за друго престъпление

7 Dni Sofia05.01.2018
убиец росен

Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, във връзка с шесторното убийство. Това разкриха първо пред Фрог нюз източници от разследването.

Жандармерия от сутринта е блокирала района. Според източниците, 56- годишният Росен, който бил съден за педофилия и  регистриран за блудство, се е измъкнал под носа на ченгетата.  По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с надеждата, беглецът да бъде засечен.

На практика полицаите са се забавили, тъй като са имали затруднения с намирането на вилата на предполагаемия убиец.

Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения. Странно е, че чак на третия ден  тръгнаха да го дирят. Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи.

Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър. За него се знае, че е добър планинар.

Междувременно МВР неофициално лансира нова версия за екзекуцията. Според нея, всичко станало заради спречкване на пътя между Росен и Неделчо.