Не е истина каква жена е ограбила 3,8 милиона лева от Мартин Петров! Даже масоните вдигнали ръце от нея

7 Dni Sofia05.01.2018
Мартин Петров Бербатов

Банкерката на Мартин Петров – Ирина Аткова, е демонстрирала много нисък стандарт и е живяла под наем в центъра на София.

Това разкри близък до нея човек, който е останал много изненадан от шокиращия скандал с източените сметки на футболиста. Бившият национал подал сигнал до прокуратурата, че от неговите авоари в Булбанк липсват 3,8 млн. лв. Личната банкерка на Петров – Аткова, е заминала за чужбина, добави още източникът на „България днес“.

От Министерството на вътрешните работи не бяха започнали издирване на банковата служителка в дните, след като стартира разследването на прокуратурата.

Не мога да повярвам, че Ирина е способна да открадне толкова много пари – коментира пред изданието приятелят на Аткова – Тя живееше под наем в центъра на София. Никога не е показвала висок стандарт. Караше автомобил „Смарт“. Не личеше по дрехите да е извършила нещо подобно“.

Проверка показва, че Ирина не е минала изпит за инвестиционен консултант. Нейните документи са били приети и одобрени, но тя не получила лиценз след провеждане на изпит.

Заради събитията в последните два месеца мистичната Ирина Аткова беше изключена от масонската ложа, в която членуваше. Причината е уронване на престижа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.