Няма да повярвате този гей с какво е държал Бойко Борисов за топките!

7 Dni Sofia05.01.2018
рада дълбоката

Проектът за ски зона Банско е бил блокиран в миналия парламент от Реформаторския Блок. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Канал 3. По думите му председателят на ДСБ е заплашил Бойко Борисов с разваляне на коалицията и падане на правителството, ако бъде дадена зелена светлина на проекта за втори кабинков лифт.

Според Каракачанов, реализирането на втория кабинков лифт няма да застраши природата, тъй като ще изисква премахване на едва 2000 кубика дървесен материал, както и няма да премине през нито една територия с вековни гори. В решението на Министерски съвет също имало изрична забрана за всякакво строителство на хотели и къщи в парка и единственото изключение е за втори кабинков лифт.

Лидерът на ВМРО изрази учудване, че протестиращите не се интересуват от над 2 милиона кубика незаконна сеч на година, които в голямата си част се изнасят от „мургавите ни съграждани“. По думите му в България оперира мрежа от неправителствени организации с чуждестранно финансиране, които целенасочено блокират развитието на планинския туризъм в България. Същите организации са опитали да наложат на българското правителство и проект за тунел по автомагистрала „Струма“, който би струвал 4 млрд. лева и би могъл да се изпълни единствено от две чуждестранни строителни компании.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории