Брутално! Бившият на Ани Салич стана жертва на бомбена заплаха, ето кой стои зад това!

7 Dni Sofia04.01.201813930
FSDFSAFS453

Бившият мъж на новинарката от Би Ти Ви Ани Салич – продуцентът Бранко Салич, бе принуден да затвори заради бомбена заплаха заведението си за бързи закуски в Благоевград в навечерието на Нова година.

Дни преди края на отминалата 2017-а непознат се обадил на телефона за спешна помощ 112 и обявил, че е заложен взрив в закусвалнята на доскорошния съпруг на Ани Салич, помещаваща се в близост до булевард „Солунски”.

Според разказите на живущите в района, полицията и специализиран екип на ДАНС отцепили периметъра около заведението на Бранко Салич на 29-и декември и намерили тенджера под налягане, оставена в кашон върху покрива на закусвалнята.

За щастие тенджерата не била пригодена като бомба. Въпреки това Бранко Салич е бил разпитван близо 2 часа от полицията, преди да се изясни ситуацията.

Според официалното обявление от полицията в Благоевград, откритата тенджера под налягане върху покрива на закусвалнята на бившия мъж на Ани Салич е поставена от пенсионер, който сам подал сигнал в МВР за възможна бомба. Възрастният мъж купил тенджерата от руснак, когото срещнал случайно на улицата.

Друга мълва из Благоевград гласи обаче, че Бранко може и да е бил елегантно заплашен от свои кредитори с менте бомбата. Упорито се шушука, че доскорошният съпруг на говорителката от Нова тв Ани Салич е натрупал солидни комарджийски дългове в последно време и често прибягнал до услугите на лихвари, за да финансира порока си.

Източник: Хот Арена