Само в 7DniSofia.bg

Лют скандал в национален ефир! Каролев попиля Асен Генов за втория лифт в Банско: Ти в час ли си, бе? Ти луд ли си, нормален ли си?

Владимир каролев

Голям скандал се завихри в ефира на Нова тв. В студиото гостуваха икономистът Владимир Каролев и протестърът Асен Генов, които спориха на тема трябва ли да има втори лифт в Банско.

Генов не можа да отговори на Владимир Каролев как така два пъти по-малката Словакия е в пъти по-развивна в ски туризма у нас. Освен това протестърът заяви, че едва 10 дни в годината имало коли, които отивали към пистите на Банско и предложи да по тесния път, който едва побира две коли да се пуснат електрически автобуси, вместо да се направи втори лифт.

„Явно гледаш Пирин от паветата, ако сте се качвали по пътя ще знаете, че две коли трудно се разминават, камо ли автобуси, опашките са всяка сутрин часове наред. Банско има абсолютно несъответствие от капацитета на пътя и кабинките горе. Псевдозелените го правят това от 2002 година и съда неколкократно е казвал, че няма нарушение.

Каролев се разгневи на бръщолевенията на Генов, като нееднозначно го попита: „Ти в час ли си, бе? Ти луд ли си, нормален ли си?. „Това е чисто политически протест, повече от половината са участвали в изборите. Има съпротива в развитието на зимния спорт у нас“, завърши Каролев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.